Informacions pràctiques

01/10/2012: Ja hem renovat la junta directiva per als propers 2 anys! Vegeu l'apartat "Junta directiva" per a més informació.
De moment no organitzem classes, us mantindrem informats.


12/7/12

DARRERES INFORMACIONS SWING IN ANDORRAIN 2012

Ara si que ha arrivat el gran moment!!!

Ja estem a dos dies del gran festival "swing in andorrain" i us voliem passar les darreres informacions!

El sopar picnic-swing es realitzarà a Engolasters, en una zona de picnic que hi ha una mica més amunt de l'esglesia. Nosaltres comprarem el menjar i dividirem les despeses entre tots els assistents. Penseu en portar, alguna manta per seure a terra, roba d'abric ja que a les nits a la muntanya refresca, algun lot o llum de camping per no estar a les fosques, i música swing en format cd, per punxar i ballar una mica.

Quedarem a les 21.00 hores a l'alberg de la comella pels que esteu allà. els que ja saben on es la zona de picnic poden anar allà directament. Us deixo el meu telefon per si no trobeu o necessiteu alguna cosa:  00376335308


Els que veniu a l'excursió de dissabte, quedem a les 10.00 a l'entrada de la Vall d'Incles. L'excursió es farà al Juclar.


Nosatres esperarem als que esteu apuntats a la llista. Si us plau, si algu a darrer moment ha decidit no venir o arriva tard, envieu-me un sms per saber el que hem de fer. Recordeu que per l'excursió s'ha de portar calçat adequat, algun impermeable per si de cas, i menjar ja que dinarem al llac.

El concert de la tarda és a les 19.00 hores a la plaça Co.Prínceps.


Us demanem que sigueu puntuals perque els musics no estiguin tocant sols, jejeje, ja que s'ha anunciat per tot arreu que en aquest concert hi haurà balladors!! oehhhhhhhhh

després del concert de la tarda, el bar Oriol ens prepara un pica pica per menjar allà mateix a la plaça Co-Prínceps. Es necessari inscriure's encara que s'admet alguna persona de darrer moment, però estaria bé fer la previsió el més exacta possible per donar facilitats al restaurant.


A les 22.00 hi harà un altre concert, amb els mateixos músics però amb repertori diferent. Després del segon concert ens deixaran punxar fins a la 1.30 amb el nostre Dj Pachuco Roll, (oehhhhh).

Hi haurà alguna sorpresa i poseu-vos guapos que es molt  possible que vingui la tele d'Andorra.

El diumenge es començarà la ballada a les 11.30 amb els músics a la plaça del poble d'Andorra la Vella.


Un cop més us demanem puntualitat perque els músics no hagin e tocar sols, jejeje

Tot seguit anirem a ballar a la rotonda, i acabarem la ballada al Centre Comercial "Illa Carlemany"

A les 14.30 dinar conjunt al restaurant "les closes" molt a prop de l'Illa.

Hem fet la comanda per la gent que està inscrita. Si algú no pogues venir que ens avisi amb temps per passar-ho al restaurant!!!

Pels que esteu a l'aberg de la comella, quan pagueu, recordeu dir que sou de "l'Associació Ball&;wing" i us faran un 10% de descompte.

JA HI SOM!!!! ESTEM CONVENÇUTS QUE SERÀ A BOMBA DE FESTIVAL!!!!

US ESPEREM AMB MOLTES GANES!!!!