Informacions pràctiques

01/10/2012: Ja hem renovat la junta directiva per als propers 2 anys! Vegeu l'apartat "Junta directiva" per a més informació.
De moment no organitzem classes, us mantindrem informats.


12/6/12

SWING IN ANDORRAIN 2012

ARA SI QUE SI!!! JA TENIM FINALMENT EL NOSTRE FESTIVAL, COM NO PODIA SER D'UNA ALTRA MANERA!!!


SWING IN ANDORRAIN 2012!!!!


13-14-15 de juliol del 2012

Aquest any amb un gran programa i moltes sorpreses!!!


Divendres 13 de juliol. 


21.00    Trobada dels hoppers i sopar conjunt per fer picnic nocturn. Soparem sota la lluna i els estels i ballarem sobre la gespa. El picnic serà més amunt de la comella. Ens trobarem a les 21.00 a l'alberg de la comella per anar plegats. ES IMPRESCINDIBLE APUNTAR-SE AL FORMULARI, perque es comprarà menjar i beguda per la gent que hi ha. El preu serà dividir el que costi el menjar entre tots.Dissabte 14 de juliol.


10.00 Excursíó al llac de Cabana Sorda (Vall d'incles). 


13.30 Dinar picnic a la muntanya. Cal portar entrepà i beguda.


19.00 Concert de swing per balladors de lindy hop a càrrec de "Doc Scanlon's cool cats" . Aquest concert està en el marc del Festival de Jazz d'Escaldes Engordany.


20.30 Sopar pica pica conjunt. Restaurant Oriol a la Plaça Co-Prínceps. Preu 6 euros. S'ha de reservar al formulari d'inscripció.


22.00 Concert de Swing per balladors a carrec de  "Doc Scanlon's cool cats" , amb un repertori diferent al concert anterior.Aquest concert està en el marc del Festival de Jazz d'Escaldes Engordany.


23.30 After hours a la plaça Co-Prínceps. ens deixen punxar fins a la 1.30 hores, Dj: el gran Pachuco Roll. i amb sorpreses!!!


Despres de la 1.30 hores si la gent s'anima, podem fer una cerimònia de la dança del ventre al llac d'Engolasters, així que porteu roba d'abric per si de cas. (Eiiii que no es broma!!!)


Diumenge 15 de juliol


11.30 Aquest any si que ens hem coronat! Amb els "Doc Scanlon's cool cats" , anirem a ballar a varis indrets i places d'Andorra la Vella. La Rua del swing començarà a la Plaça de Poble i acabarà al centre comercial Illa Carlemany. Volem que tot Andorra balli a ritme de swing!!!

14.30 Dinar conjunt i cloenda del festival. Restaurant "les Closes" . Preu 12 Euros (sense beguda). Per reservar s'ha d'omplir el formulari.


Allotjament


Com que no volem que la crisis sigui una excusa, hem agafat un allotjament mooolllttttt bé de preu: L'alberg de la Comella. El preu es de 18 euros per persona amb esmorzar, però per ser un lindy hopper simpatic tindreu el 10% de descompte, i si us apunteu en grups de 10, tindreu un 10% adicional.


Així que no hi ha excusa. Si tot i això algú té l'economia tocada, els hoppers andorrans oferim alguna plaça a casa nostra.


Si algú vol buscar un altre tipus d'allotjament ho pot fer a través de www.booking.com on sempre hi ha ofertes interessants.


Doncs vinga!!! Ràpidament a fer la inscripció!!!


Ompliu meticulosament la Butlleta clicant AQUI
Qualsevol dubte ens podeu contactar al correu: andorraswing@gmail.com


VINGAAA!! US ESPEREM A TOTS. NO HO DEIXEU PEL DARRER MOMENT!!!!!!!!!!