Informacions pràctiques

01/10/2012: Ja hem renovat la junta directiva per als propers 2 anys! Vegeu l'apartat "Junta directiva" per a més informació.
De moment no organitzem classes, us mantindrem informats.


10/1/12

Darreres novetats de l'Esquí-Swing

Sí, síi!! Ja s'apropa el gran dia!!!!!! Aquí teniu les darreres novetats.

Divendres 13/1/12


Per als que arribeu divendres el programa és el següent.


9.30. Concert de la Big Band a l'auditori d'Ordino. Qui vulgui anar al concert ha de comprar l'entrada per 8 euros. Qui la vulgui que ens ho digui i  mirarem de comprar-la amb antelació ja que la cosa promet estar molt plena. Les 6 persones que ballen no han de comprar entrada.


Despres del concert els que han ballat tenen sopar amb els músics. Els que no han ballat poden venir a sopar però cadascu pagant el seu sopar. Això ens ho heu de confirmar (imprescindible)


A les 12.00 comença la festa swing al panama cafe, que es troba al km zero al centre d'andorraVer mapa más grandeDissabte 14/1/12
Activitats de Neu


Les persones que han triat ski alpí tenen descompte per anar a l'estació de Grandvalira. Contactar amb el mai l per obtenir els vales de descompte (nomes n'hi ha 4 i son per socis de la bcnswing)
http://www.grandvalira.com/

Les persones que han triat raquetes anirem a la Vall de Sorteny. A la Massana podeu llogar les raquetes a sports viladomat. les persones que vulgueu venir a la raquetada podem quedar a les 10.00 a l'entrada de la Massana a la gasolinera que hi ha a mà esquerra. Necessitem que ens confirmeu per saber a qui hem d'esperar. Qui no confirmi no l'esperarem (per confirmar andorraswing@gmail.com). L'excursió amb raquetes dura 2 hores en total.

Les persones que han triat ski de fons, estem mirant encara el lloc donat que a les pistes de fons d'Andorra no hi ha neu.Estem buscant alternatives a altres llocs. ja us informarem personalment.


Les persones que aneu a caldeu tenim vales del 50% per socis de la bcnswing. Contactar per mail qui vulgui aquests vales.


18.30 h de la tarda Ballada al Centre comercial illa Carlemany.

Ver mapa más grandeEs demana, si us plau venir bestits amb un toque de època per organitzar el gran xou!!!


Dissabte Nit: sopar a l'alberg de la comella a les 21.00 h. Els que dormiu a l'alberg, ja heu fet la reserva del sopar. Els que no dormiu a l'alberg, si us plau ompliu el formulari. Es molt importat donar el nombre exacte de persones


Despres de sopar, ballada swing al Panamà Cafè.


Diumenge 15/1/12


12.00 h Ballada swing al refugi del camp de neu la Rabassa. Anar una mica abrigats.


14.30 h Dinar conjunt al refugi de la Rabassa. Menu 17 euros. Es necessari omplir el formulari per encomanar el dinar.


http://www.naturlandia.ad/ca/hivern/index.aspx

Podem quedar a les 11.00 h al refugi de la comella i pujar plegats a la Rabassa

NO ESTA MALAMENT, OI?


ENVEJA TINDRAN ELS QUE  NO VINGUIN!!


Apa, vinga!!!! Dabadabaduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu