Informacions pràctiques

01/10/2012: Ja hem renovat la junta directiva per als propers 2 anys! Vegeu l'apartat "Junta directiva" per a més informació.
De moment no organitzem classes, us mantindrem informats.


2/12/11

SWING I NEU!!

Ara sí que la farem bona! Per fi una swingada amb neu, com no podia ser menys!
¡Ahora sí que la vamos a liar!! Por fin un encuentro de swing con nieve, como no podía ser menos!
Voici un festival de swing à la neige !



Els 13, 14 i 15 de gener del 2012
Los/Les 13, 14 & 15 de enero/janvier 2012


Al Principat d'Andorra: el país dels Pirineus.
Amb un programa ple d'activitats, per pair els torrons!!! 


PROGRAMA

  • Divendres/viernes/ vendredi 13 de gener/enero/janvier
        21.30 h: gran estrena mundial de l'Andorra Big Band, en concert. L'espai per ballar és molt reduït i poques parelles podran ballar, però val la pena estar present en aquest fet tan memorable. Lloc: Auditori Nacional d'Ordino.
21.30 h: ¡estrena mundial y concierto de la Andorra Big Band, en el auditorio nacional de Ordino!/ Présentation mondiale et concert de l'Andorra Big Band, à l'Auditori Nacional d'Ordino ! 


            24.00 h: festa swing al subsòl del Panamà Cafè amb la millor música seleccionada pels millors DJ.
Fiesta swing en el Panamà Cafè con música DJ.
Swing dance au Panamà Cafè avec musique de DJ.

  • Dissabte/sábado/samedi 14 de gener/enero/janvier
         Matí: diverses activitats de neu. Podeu escollir entre:
          Mañana: diversas actividades de nieve. Podéis elegir entre: / Le matin, plusieurs activités de                                                    neige. Vous pouvez choisir entre :
                        Esquí alpí/alpino /ski alpin
                        Esquí de fons/fondo /ski de fond
                        Passejada amb raquetes/paseo con raquetas/randonnée à raquettes.
                        Caldea
En el formulari d'inscripció, indiqueu quina activitat escolliu per organitzar els grups i intentar aconseguir descomptes.
En el formulario de inscripción, indicad que actividad preferís para organizar los grupos e intentar conseguir descuentos./Dans le formulaire d'inscription, indiquez l'activité que vous choisissez afin d'organiser les groupes et essayer d'obtenir des réductions.

              Tarda/tarde/aprés-midi: 18.30 h: ballada de swing al centre comercial Illa Carlemany. Baile swing en el centro commercial Illa Carlemany/ Swing dance au centre comercial Illa Carlemany.

              Vespre/noche/nuit: 22.00 h: sopar a l'Alberg de la Comella (6 euros per la gent que estigui allotjada a l'alberg i 10 euros per la gent que no estigui allotjada. Feu la reserva del sopar directament a l'alberg. Cena en el alberque la Comella" (6 euros para la gente que este alojada en el alberque y 10 euros para los que no estén alojados.) Haced la reserva de la cena directamente en el albergue./ Dîner à l'auberge "la Comella" (6 euros pour les gens qui sont hébergés à l'auberge et 10 euros pour les gens qui ne sont pas hébergés) Réservez directement à l'auberge.

               23.30 h: festa swing. Lloc a determinar segons el nombre de persones. Fiesta swing. Lugar pendiente de determinar según el número de personas/ Swing party. Lieu à déterminer en fonction du nombre de personnes.

  • Diumenge/domingo/dimanche 15 de gener/enero/janvier
           Matí. 11.30 h: ballada swing. Lloc a determinar, s'intentarà que sigui a pistes. Mañana: Baile swing en un lugar pendiente de determinar, intentaremos que sea en las pistas. /Swing dance. Lieu à déterminer, nous essayerons que se soit à une station de ski.
                 
                 Migdia/mediodia/midi. 14.30 h: dinar conjunt prop del lloc de la ballada. Ja us informarem del lloc i preu. Comida conjunta. Lugar y precio pendientes de determinar/ Repas près du lieu du bal. Lieu et prix à déterminer.

Per reservar l'allotjament, cliqueu a: Alberg la Comella
Para reservar el alojamiento, entrad aquí: Alberg la Comella
Pour réserver votre place à l'auberge, entrez ici: Alberg la Comella

Podeu fer les reserves directament de la web. Poseu que sou del grup "swing" i us faran un 10% de descompte. Recordeu que heu de reservar el sopar de dissabte.
Hacer las reservas directamente de la web. Poned que sois del grupos "swing" y os harán un 10% de descuento. Recordar que hay que reservar la cena del sábado.
Faites la réservation directement sur le web. Dites que vous êtes du group swing et vous aurez 10% de réduction. N'oubliez pas de réserver le souper du samedi.

Feu les reserves el més aviat possible. Recordeu que estem en temporada alta i les places volen! No us quedeu sense lloc!!!
Haced las reservas lo antes posible porque las plazas vuelan. /Faites la réservation le plus vite possible pour vous assurer votre place.

Us demanem que ompliu el formulari d'inscripció per saber amb quanta gent comptem en cada activitat i ballada.
Por favor, rellenad el formulario de inscripción para saber con cuanta gente contamos para cada actividad.
S'il vous plait, envoyez le formulaire pour savoir combien de monde il y aura en chaque activité


Per a qualsevol dubte ens podeu contactar al nostre correu: andorraswing@gmail.com
Para cualquier duda, podéis contactar-nos a través de/ Si vous avez un doute vous pouvez contactez-nous à: andorraswing@gmail.com

Au vinga. Som'hi doncs!!!! Tothom a Andorra a ballar!!!!
¡Venga, todos a Andorra a bailar!
C'est parti, venez tous en Andorre danser !