Informacions pràctiques

01/10/2012: Ja hem renovat la junta directiva per als propers 2 anys! Vegeu l'apartat "Junta directiva" per a més informació.
De moment no organitzem classes, us mantindrem informats.


11/1/10

Comença un nou grup!

16 de gener: 2a classe, no us la perdeu!
Pràctiques: tots els dijous, a les 20 h, a la Llacuna

Si no heu fet la 1a classe i voleu començar, és imprescindible que el proper dijous dia 14, 20 h, vingueu al 3r pis, sala 4, del Centre la Llacuna (Andorra la Vella). Us ensenyarem els primers passos i el dis. 16 podreu fer la 2a classe del curs!

Propers festivals, reserveu dates!
- 25 al 28 de febrer: Crazy Rythm Challenge (Toulouse, França). Tota la informació http://bernard.cavasa.free.fr/stages/index.php (classes per a debutants i 5 nivells més, es pot sol·licitar allotjament a casa d'un toulousehopper, 5 hores de classes (dis i dge), 2 festes, competicions i espectacles, preu: 75 €, debutants 40 €!!!)
- 13 i 14 de març: Lindy Hop al JazzTerrassa Festival. Tota la informació a http://www.terrassahoppers.cat/terrassahoppers.htm (Cal inscriure's en parella, es pot sol·licitar allotjament a casa d'un terrassahopper i preu aproximat de les classes+sopar+sessió golfa: 40 €)
- 2, 3 i 4 d'abril: la Barswingona, us el recomanem, festes, classes i el millor ambient internacional! Tota la informació a http://www.barswingona.org/ (No cal inscriure's en parella, es pot sol·licitar allotjament a casa d'un barnahopper i preu de 9 h de classe + 4 h de classes obertes + 4 festes (2 amb música en directe, concursos, exhibicions de profes, alumnes, etc.): tot això per 152 € si som un grup de 8 pers. mínim i ens inscrivim abans del 15 de febrer; 168 € si som menys de 8 pers. o si ens inscrivim després del 15 de febrer)

Apa, si no swingueu és perquè no voleu!