Informacions pràctiques

01/10/2012: Ja hem renovat la junta directiva per als propers 2 anys! Vegeu l'apartat "Junta directiva" per a més informació.
De moment no organitzem classes, us mantindrem informats.


21/12/09

Gener 2010: obrim un nou grup de swing!

Aquest darrer dissabte, una colla de valents van venir a provar la classe d'introducció al swing! Si us la vau perdre, el dissabte 9 de gener, de 16 a 18 h al CE Serradells, n'organitzem una altra. Només us cal roba i sabates còmodes i moltes ganes de passar-ho bé! Com sempre, us recomanem que vingueu en parella i els homes que no en tinguin són benvinguts sense ;)

I a les 19 h, del dissabte 9 de gener també, tornarem a ballar a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella a posar molt de swing al Mercat de Nadal de la capital. Us hi esperem a tots! Aquí al costat teniu una mostra fotogràfica de la ballada del dia 19/12! Feia fred de debò però vam obrir amb una Shim Sham i vam ballar gairebé durant una hora. I, per acabar, una altra Shim Sham i cap a casa! Moltes gràcies a tots els lindyhoppers, a l'Osmani que va fer de fotògraf de la trobada, i als nous alumnes que van venir a fer el primer ball!!!

I el dissabte 23 de gener, toca classe per a tothom, a l'horari habitual (el grup nou de 17 a 19 h) amb els nostres súper profes: en Pep i la Cuca!! Així que apunteu-vos-ho a l'agenda!!!

Us desitgem unes festes amb molt de swing!