Informacions pràctiques

01/10/2012: Ja hem renovat la junta directiva per als propers 2 anys! Vegeu l'apartat "Junta directiva" per a més informació.
De moment no organitzem classes, us mantindrem informats.


1/3/09

Properes activitats!!

Ja tenim un nou grup d'iniciació!

Les activitats del cap de setmana han estat tot un èxit i us confirmem l'obertura d'un nou grup de lindyhoppers (així s'anomenen els balladors de swing). Per tant, si coneixeu persones interessades en iniciar-se, ara és el moment! Només els hi heu de passar l’adreça d’aquest bloc on sempre hi ha totes les novetats.

Les pràctiques dels dimarts es reestructuren així:
- 20.30 h a 21.30 h: grup d'iniciació
- 21.30 h a 22.30 h:
grup 1
Lloc: 3r pis (sala 1) del Centre Cultural La Llacuna d'Andorra la Vella.A més, organitzem sortides a aquests festivals:

Els 'terrassahoppers', que són molt hospitalaris, ens han dit que ens acolliran a dormir a les seves cases (d'això en diuen 'lindy-exchange'). Així que no perdeu l'oportunitat!!

  • La Barswingona: 9, 10, 11, 12 i 13 d'abril, déu n'hi do! El megafestival de swing a Barcelona! Gent de tot el món, els millors profes, els millors concursos, les millors festes, el millor ambient... Espectacular! No us ho podeu perdre!! Visiteu-ne la web: http://www.barswingona.org/

  • Us avancem que per al pont de l'1 de maig hi ha la Sitgesswing! Més informació a: http://www.sitgesswing.com/ També organitzarem una comitiva, sense dubte.

I, per acabar, recordeu que la propera classe mensual a Andorra, amb en Pep i la Cuca, serà el dissabte 28 de març (ja que el cap de setmana anterior, el 3r del mes, els nostres súper profes participaran al Festival de Terrassa!) amb l'horari següent:

11 h a 13 h: grup 1

15 h a 17 h: grup d'iniciació

17 h a 19 h: grup 2+3 (que ja queden fusionats)

Apa, si no swingueu és perquè no voleu!