Informacions pràctiques

01/10/2012: Ja hem renovat la junta directiva per als propers 2 anys! Vegeu l'apartat "Junta directiva" per a més informació.
De moment no organitzem classes, us mantindrem informats.


11/2/09

NOVESWINGS!!!

Hola amics, el swing continua!!!

Aquí teniu les darreres informacions:

El proper divendres 27 de febrer a les 21 hores al Centre Esportiu dels Serradells, organitzem una classe d'iniciació gratuïta per tothom que vulgui aprendre a ballar swing. Un petit tastet per gaudir de les classes de l'endemà amb els profes i continuar amb les pràctiques de La Llacuna.

Queda CONFIRMAT! Al febrer la classe la farem el dissabte 28 i el ball a la glorieta de la Plaça del Poble el diumenge 29. Aixi tothom se'n podrà anar de Carnaval i gaudir del swing a Andorra!

REMEMBER!!! COMENÇA UN NIVELL D'INICIACIÓ!

Per tant, si sabeu d'algú que es vulgui iniciar, feu-li saber sens falta!!! Per inscriure's, envieu un correu a: andorraswing@gmail.com

2. Ara comença un ventall de festivals que si un vol, no faria res més que ballar. Una autèntica bogeria!

El mes que ve, el 21 i 22 de març, els nostres amics egarencs celebren un cap de setmana de lindy hop en el marc del Festival de jazz de Terrassa. Val molt la pena!!! A més, els hoppers de Terrassa acullen als que som de fora a casa seva, i la seva hospitalitat és extraordinària!!! Hi ha classes, concerts en directe... Una autèntica bomba! D'aquí Andorra ja som alguns que hem dit que hi anàvem i podríem anar una bona comitiva i viure un cap de setmana inoblidable. Us passo l'enllaç!

http://www.terrassahoppers.cat/terrassahoppers.htm

Tindreu dues hores de classe amb la Cuca, que ja coneixeu, i amb el Jaume Batlló, el swinguero amb qui somniem totes les noies... A més, tindreu un tastet per escollir. Una passada!!!

El que sí que tenen els terrassahoppers, es que volen que tothom vagi amb parella (jeje) així que nosaltres volem demanar a "nuestros hombres" que venen de fora si ens volen fer de parella. I si no, noies apunteu-vos ràpid que si s'apunta un noi sol us l'adjudiquen per ordre d'inscripció.

I si no podeu fer les classes, no passa resssss. Només per la festa ja val la pena. Aviseu-me els que voleu anar-hi i jo puc fer una inscripció massiva.

3. Estada a França amb els swingueros de Toulouse. També són imparables i organitzen una setmana sencera de classes de swing i festes per parar un tren a França a la regió de la Gascogne. Com si anéssim de colònies però ballant dia i nit. Val molt la pena i, si sobrevisqueu, ja tindreu un bon nivellet per ballar i gaudir com a bojos.

La setmana de lindy és la segona d'agost. Unes vacances diferents.
La tercera d'agost és de jazz roots, que també val la pena. Són balls per ballar sol amb ritmes de jazz!!!
Us passo l'enllaç http://bernard.cavasa.free.fr/stages/index.php?stage=1

Si algú es vol apuntar que m'ho digui i també podem fer una inscripció massiva (jeje).

4. També tenim la Barswingona, com no, aquest no podia faltar. Us passo l'enllaç i podem fer una inscripció massiva també. Si som un grupet tenim descompte i tot. Recordeu que no cal apuntar-se a tot, però viure una Barswingona és viure el swing en tota la seva magnitud!
L'enllaç és: http://www.barswingona.org/

Els profes són una autèntica passada!!! NO US HO PERDEU!!!

I ENCARA HI HA MÉS ESTADES PROGRAMADES: Sitgesswing, Beachiswing i molts més, però de moment anem fent boca amb aquests.

5. Socis. Si voleu ser socis de l'associació més swinguera del Principat, aquesta és la vostra. El preu per ser socis és de 15 eurets de no res a l'any, i amb això ajudeu a impulsar el swing a Andorra.

Intentarem que els socis tingueu alguns avantatges, però ja us avanço que per al Festival de l'Andorrain, gaudireu d'un descompte a les classes i ja seguirem treballant. A més, us farem uns carnets... que ja veureu. La nostra artista ja està treballant amb un logo que serà un autèntic deliri. NO US EN PENEDIREU!

Si voleu ser socis, només cal que ens envieu les vostres dades (nom, cognoms, tel., adreça de casa, adreça electrònica i número IBAN per girar al vostre compte l'import de 15 euros) a l'a/e de l'associació: andorraswing@gmail.com

Les persones que ja ens hagueu donat el vostre IBAN, doncs no cal, només feu saber que voleu ser socis i ja us girem els 15 euros. Les persones que sou de fora i vulgueu ser socis, ho formalitzem el dia que ens veiem i ja està.

Doncs crec que pel moment és tot. Déu n'hi do! Fins molt aviat amics!! i...

POSA EL SWING A LA TEVA VIDA!!!