Informacions pràctiques

01/10/2012: Ja hem renovat la junta directiva per als propers 2 anys! Vegeu l'apartat "Junta directiva" per a més informació.
De moment no organitzem classes, us mantindrem informats.


1/9/10

Comença el nou curs!

Ja hem obert les inscripcions per al nou curs, així que si esteu interessat en aprendre a ballar swing, us agrairíem que omplíssiu aquest formulari d'inscripció, només són 2 minuts! Les places per a noies soles són limitades, us recomanem que busqueu una parella de ball (sabem que és difícil!). Aprofiteu les ballades que fem per convèncer els indecisos!

Per escalfar motors, us proposem 2 ballades a la plaça del Poble d'Andorra la Vella:dijous 2 (de 20 a 22 h) i dijous 16 de setembre (de 20 a 21 h).

Informació general
Des de el club esportiu Ball&Swing organitzem un dissabte al mes, dues hores de classe de lindy-hop al CE dels Serradells amb professors reconeguts de Barcelona. Un dia al mes, com a mínim, organitzem ballades. Durant el bon temps, anem a la glorieta de la plaça del Poble d’Andorra la Vella i, a l’hivern, ballem al Panamà Cafè (c/ de la Unió amb ctra. de l’Obac, Andorra la Vella). La data de la primera classe és el dissabte 2/10/2010, de 17 a 19 h al CE dels Serradells (Andorra la Vella).

Els dimecres de 21 a 22 h i els dijous de 20 a 22 h, fem les pràctiques setmanals. Amb els balladors més veterans de l’associació repassem i practiquem tot el que hem après.Les pràctiques comencen el dimecres 6 (a les 21 h!) i el dijous 7 d'octubre al Centre Cultural La Llacuna (Andorra la Vella).

Preus: Abonats al Centre esportiu Serradells i/o associats de Ball&Swing: 27 €/mes. No abonats i/o no associats: 32 €/mes.

Qui s'apunta?